Imazhi i Kosovës në panaire ndërkombëtare iu besua një kompanie fiktive

“Mirt Interijer” dhe “Kan-Construct Fair” – dy kompanitë kryesore që përkujdesen për imazhin e Kosovës në panaire ndërkombëtare, kanë përfituar në mënyrë të dyshimtë nga KIESA rreth 1.4 milionë euro gjatë viteve 2022-2023. Hulumtimi zbulon se ato pranuan pagesa të majme nga Agjencia që operon nën MINT, duke u kamufluar si kompani konkurrente të njëra-tjetrës. … Continue reading Imazhi i Kosovës në panaire ndërkombëtare iu besua një kompanie fiktive