Katari i dhuron Kosovës 6 respiratorë dhe 6.500 teste për COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka pranuar sot gjashtë respiratorë dhe 6.500 teste për COVID-19 si donacion nga Katari.

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, ka vlerësuar të rëndësishëm ndihmën, derisa ambasadori i Katarit në Tiranë, Ali Bin Hamad, ka thënë së po shpreson që Kosova të kalojë sa më lehtë këtë situatë me pandeminë.

Donacioni është bërë nga organizata “Qatar Charity”, përcjell KP-ja.