Ambasada e ShBA-së në Kosovë me porosi për qytetarët: COVID-19 është i vërtetë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë ka deklaruar se virusi COVID-19 është i vërtetë.

Në një publikim të kësaj Ambasade thuhet që të përcillen rekomandimet nga institucionet e shëndetësisë.

“Të mbulohet goja, të mbahet distanca, pastroni duart , mbroni veten dhe të tjerët”, thuhet tutje në njoftim.

Gjithashtu qytetarët anembanë u porositën që t’i thonë jo lajmeve të rreme apo njohur ndryshe si ‘Fake-News’.