Licencohen edhe 16 laboratorë privatë për testime serologjike

Ministria e Shëndetësisë përmes një komunikate për media njofton se ka licencuar edhe 16 laboratorë privatë për testime serologjike për COVID-19.

Tetë prej tyre janë në Prishtinë, derisa dy janë në Ferizaj, dy në Gjilan, një në Vushtrri, një në Graçanicë dhe një në Lipjan.

Më poshtë gjeni laboratorët e licencuar për testime serologjike.