Hoti: Garantojmë transparencë të plotë të shpërndarjes së fondeve të rimëkëmbjes.

Kryeministri i vendit Avdullah Hoti ka mbajtur takimin e parë të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime

Ku kanë diskutuar me akter të tjerë lidhur me hapat për harmonizimin e veprimeve të institucioneve shtetërore me sektorin privat dhe me partnerët e tjerë zhvillimorë, që janë të përfshirë dhe që ndihmojnë në promovimin e investimeve dhe zhvillimin ekonomik të Kosovës.

Postimi i plotë: