Sa para të gatshme ka deklaruar kryeministri Hoti?

Në Agjencinë Kundër Korrupsionit, kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka deklaruar 3 mijë e 830 euro para të gatshme në emrin e tij personal, përcjell Buletini Ekonomik.

Në bankën NLB, Hoti ka deklaruar se ka 1 mijë e 926 euro, kurse në Raiffeisen 1 mijë e 904 euro.

Hoti ka deklaruar edhe 1 mijë e 311 euro në emër të bashkëshortes si dhe 695 euro tjera në emër të fëmijëve. /Buletini Ekonomik/