Kontratat e të ardhmes së arit u ulën

0
2

Kontratat e të ardhmes së arit u ulën, teksa tregjet globale të kapitalit shënuan rritje të mprehtë të nxitura nga optimizmi për një trajtim të mundshëm COVID-19.

Tendenca për arin erdhi ndërsa Administrata e Ushqimit dhe Barnave e Sh.B.A të Dielën tha se autorizonte përdorimin e plazmës konvulsive, një element i pasur me antitrupa të marrë nga pacientët e rikuperuar nga COVID-19, për trajtimin e rasteve të rënda të koronavirusit.

Ari për dorëzimet e dhjetorit, GCZ20, ra me 9.60 $, ose 0,5%, në 1.937.40 dollarë për një ons, pasi shënoi një rënie javore prej 0.1%. Kjo ishte e mjaftueshme për të shënuar një rënie të dytë radhazi javore, e para që kur një tendencë e ngjashme u konstatua deri në 20 Mars, sipas të dhënave të FactSet.