Licencohen edhe tre laboratorë për kryerjen e testeve për COVID-19

Ministria e Shëndetësisë është duke vazhduar me licencimin e laboratorëve privatë për kryerjen e testeve serologjike për COVID-19.

Në kuadër të kësaj, MSh-ja ka licencuar sot edhe tre laboratorë në Gjakovë, Prizren dhe Mitrovicë.

Deri më tani ministria ka licencuar më shumë se 120 laboratorë privatë për kryerjen e testeve serologjike dhe PCR për COVID-19. /Telegrafi/

Lini një koment!