Shteti i Kosovës pagoi deri në 600% më shtrenjtë stendat në panaire ndërkombëtare

“Dy” kompanitë Mirt Interijer dhe Kan-Construct Fair janë paguar nga KIESA me “çmime të kripura” për ndërtimin e stendave të Kosovës për prezantim në panairet ndërkombëtare. Buletini Ekonomik ka analizuar çmimet në 13 panaire ku është prezantuar shteti i Kosovës gjatë viteve 2022-2023. Mirjeta Shabani & Agon Sinanaj Çmimi për ndërtim të stendave në tregun … Continue reading Shteti i Kosovës pagoi deri në 600% më shtrenjtë stendat në panaire ndërkombëtare