Qeveria ndan mbi 44 mijë euro për Komisionin për njohjen e statusit të ish të dënuarve dhe ish-përndjekurve politik

Qeveria ka marrë vendim që Komisionit Qeveritar për njohjen e statusit të ish të dënuarve dhe ish-përndjekjeve politik tu ndahen mbi 44 mijë euro për periudhën janar-dhjetor të këtij viti.

Gjithashtu Qeveria ka marrë vendim që mandati i këtij komisionit t’i vazhdohet mandati edhe për gjashtë muaj.

Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj, ka arsyetuar kërkesën për ndarjen e këtyre mjeteve.

Reklama e sponzorizuar

Përderisa zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi, ka thënë duhet t’i bëhet e qartë komisionit se puna duhet të përfundohet për gjashtë muaj.