Impressum

Nëse keni pyetje apo sugjerime, mund të na kontaktoni përmes postës elektronike info@buletiniekonomik.com, dhe stafi ynë do t’ju kontaktojë prapa.

Nëse dëshironi të reklamoni në faqen tonë atëherë na kontaktoni përmes postës elektronike marketing@buletiniekonomik.com.

Adresa

Rr. Sejdi Kryeziu 57-1, 10000 Prishtinë, Kosovë

Orari i Punës

Hene - Dielle
00:00 AM - 24:00 PM

Telefoni

T: +383 49 49 11 55

E-mail

info@buletiniekonomik.com