Njoftim nga KEDS, këto zona sot nuk do të kenë rrymë

KEDS ka njoftuar se nesër në disa zona të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, për shkak të punimeve të planifikuara në sistemin energjetik.

Ky është orari i punimeve dhe i ndërprerjes së rrymës sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Reklama e sponzorizuar

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehen TS 10/04kV në stabiliment nga dalja 10kV Carraleva:

Dalja 10 kV Nr.21 Arbëria 5 (Kodi;12000014) nga ora 11:00 deri në 15:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve rrymor.

Punime në projekte investive

Rajoni i Prishtinës

1.

Në NS 220/10 kV Drenasi   do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Potok te Haxhovit me (kod 16100005044) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Te Potokët Haxhovit.

Arsyeja: Kyçja së konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Vasharishta (Kodi: 14000004019)  prej orës 08:00 deri 15:00

Vendet: Vasharishta.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos 0.4kV.

3.

Në NS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Kulla te Xhamia (Kodi: 15018018066)  prej orës 09:30 deri 16:00

Vendet: Lagjja Te xhamia.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

Rajoni i Ferizajt

1.

Në TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Qytetit (kodi: 40000001) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 – së tensionit t mesëm.

Rajoni i Mitrovicës

1.

Në TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

TS 10/04kV NNT Aurora (kodi: 70000010004) nga ora 10:00 deri 16:00

Vendet: NNT Aurora.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët dhe ndërrimi i transformatorit – rritja e fuqisë.