Punime në rrjet, KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se të shtunën (nesër) do të kryhen punime në rrjetin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Prishtinë

Reklama e sponzorizuar

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Koliq do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Koliqi   (kodi: 14016002 )  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave , shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Prishtina 1  do të ndërprehet

LP 10 kV  J22 Preoci ( kodi: 10000001) prej ores 09:00-14:00

Vendet: rrugët: Dëshmorët e Ponoshecit, Lagjja Marigona Residence, Magjistralja Lipjan-Prishtinë (fshati turistik), Sopoqanska Uglar, fshati Preoc, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe  Auto Mekanika.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 220/35/10[kV]  Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

TS 220/35/10kV Podujeva

Nga LP 10[kV]  Bajqinë-Pollate  do të nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë, Sogojevët.

Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë-Sogojevët.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10 kV Shpenadija (kodi 32000023) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Serbica, Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga TS 35/10[kV] Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Poslishta (kodi: 30035006 )  prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/6[kV] Hani I Elezit do të ndërprehet:

LP 10[kV] Glloboqicë (kodi: 42000002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Glloboçica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqt, Bravët, Lagje Kollomoqe, Fabrika e Suxhukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 20kV Runiku (Kodi: 74000005)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Bajë, Çiatk, Çubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë-Lagjja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagjja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamia, Suhogrëll dhe Vitak.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndarësve në trafoshtylla.

2.

Nga TS 110/10[kV] Vushtria 2 do të ndërprehet:

LP 10(kV) Novolani (kodi: 73000005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet:  Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10  [kV] Ekektrom-Deva (kodi: 81000003) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 14:45 deri 15:00

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2

Nga LP 10  [kV] Ekektrom-Deva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV ( kod: 81000003039) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet:TS 024 te Rr Faik Konica.

Arsyeja: Ndërrimi i  ndërprerësit kryesore AS 2000A sipas pëlqimit elektro-energjetik si dhe krijimi i daljes së re 0.4kV në panelin ekzistues.