Reduktime të rrymës në disa komuna për shkak të punimeve në rrjet

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të mërkurën (19.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Reklama e sponzorizuar

Gjilan

Nga NS 110/10 [kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Strezovci  (kodi: 62000005) nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, shkarkim i daljes 0.4 kV, vendosja e shtyllave dhe shtrirja e kabllos.

20.01.2023

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga NS 35/10 [kV] Prizreni IV  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bajram Curri (kodi: 30033008 ) nga ora 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi,  Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; bizneset: “Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1  do të ndërprehet:

NS 10/04[kV] TS te Faik Grainca (kodi: 40000031203) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Driton Islami.

Arsyeja: Për realizimin e punëve, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/20 [kV] Prishtina I  do të ndërprehet:

NS 20/04[kV] TS Taulant Hajdin Thaqi (kodi: 10012181269) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Vendet: Konsumatori Taulant Thaqi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gjilan IV  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] LP Indrustial (kodi: 60063005 ) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Konsumatorët komercial (dhe disa shtëpiak) në rrugën Idriz Seferi dhe të  Ferizajt.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.