200 MIJË DOLLARË TRANSFER NGA SHBA ME KOMISION VETËM 3 EURO

Paysera Kosova lanson shërbimin e ri, avancon qasjen ndërkontinentale të klientëve në dollarë.

Paysera ka lansuar pranimin e parave nga SHBA në dollarë. Në vazhdën e ofrimit të zgjidhjeve alternative, më të shpejta dhe më ekonomike, Paysera, gjithnjë duke menduar për klientin, po vazhdon të realizoj produkte të reja, inovative dhe të qasshme për klientin.

Transfertat ndërkombëtare në dollarë siç e dini vijnë me tarifa të majme, kështu që Paysera është zgjidhja më mirë për dërgimin e parave nga SHBA, me komision vetëm 3 euro.

Reklama e sponzorizuar

Nuk ka asnjë kufi të përgjithshëm deri në 200 mijë dollarë, kur keni një llogari të verifikuar.

Paysera, për shkak të qasjes më të lehtë të mënyrave të pagesës, ju ofron që fondet ti merrni menjëherë në llogarinë tuaj Paysera me procedurë tejet të shpejtë.

Ndiqni instruksionet se si të pranoni para në Paysera:

https://www.paysera-ks.com/v2/xk-XK/transferet-nderkombtare

Artikull i sponsoruar