Paysera vendosë ATM dhe Depozitor në Prishtina Mall

Paysera Kosova, ka vendosur një ATM të ri dhe një Instant Depozitor në Prishtina Mall.

Vendosja e këtyre pajisjeve në Prishtina Mall është pjesë e strategjisë tonë për të sjellë shërbimet tona më afër konsumatorëve.

“ATM”-i ynë i avancuar do të ofrojë mundësinë e tërheqjes së parave në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë në çdo kohë.

Reklama e sponzorizuar

Ndërkaq, me vendosjen e depozitorit, klientët e Paysera Kosova do të kenë lehtësi në deponimin e mjeteve të tyre, në veçanti bizneset.

Prishtina Mall është zgjedhur si vendi ideal për vendosjen e Business ATM-it dhe Instant depozitorit të Paysera Kosova, për shkak të lehtësisë së qasjes për të gjithë vizitorët.

Ju ftojmë të vizitoni ATM-in tonë dhe Instant Business depozitorin e llogarive në Prishtina Mall për të përfituar nga shërbimet tona të përsosura.

Ju falënderojmë për besimin tuaj të vazhdueshëm në Paysera Kosova.

Artikull i Sponsorizuar