PAYSERA – PAYMENT GATEWAY / PORTAT E PAGESAVE TË PAYSERËS

Paysera Kosova ka një nga portat e pagesës (payment gateway) më të njohura ndërkombëtarisht dhe ofron shërbime të ndryshme të pagesave për individë, biznese dhe organizata të tjera.

Paysera ofron një platformë të sigurtë dhe të lehtë për të bërë transaksione online (E-COMMERCE) dhe për të pranuar pagesa nga klientët.

Disa prej shërbimeve të ofruara nga Paysera Kosova janë: Procesimi i pagesave në internet: Paysera lejon krijimin e një dyqani online dhe marrjen e pagesave nëpërmjet kartave krediti/debiti, kuletës digjitale të Paysera-s dhe shërbimeve të tjera të pagesës.

Reklama e sponzorizuar

Shërbimet për bizneset: Paysera ofron zgjidhje për bizneset për të pranuar pagesa online. Kjo përfshin zgjidhjet e pagesave për faqet e internetit përmes e-commerce, transaksionet nëpërmjet QR kodit, dhe shërbimet e transaksioneve vendore dhe ndërkombëtare. Shërbimet e transaksioneve:

Përmes Paysera Kosova, ju mund të kryeni transaksione online, si transferimi i fondeve në llogarinë tuaj të pagesave, pagesa e faturave dhe shërbimet e tjera të transfereve.

Paysera Kosova në portën e pagesës ofron qasjen e pagesës me Master Card, Revolut, N26 dhe shumë të tjera. Ndërsa është e vetmja në Kosovë si një payment gateway në Shopify.

Paysera, një llogari – shumë mundësi.