Komuna e Prishtinës njofton fermerët se është hapur aplikimi për pajisje bujqësore dhe për serra

Komuna e Prishtinës ka njoftuar të gjithë fermerët që është hapur thirrja për aplikim për serra dhe mekanizëm bujqësor.

Siç thuhet në njoftim, fermerët do të përkrahen me pajisje bujqësore dhe me serra.

“Si asnjëherë më parë, këtë vit do të përkrahen fermerët me: 7 lloje të paisjeve bujqësore 2 tipe të serrave, në dy madhësi”, thuhet në njoftim.

Reklama e sponzorizuar

Afati i aplikimi nga sot 22.04.2024 deri më 10.05.224.