Home Tags Platformë

Tag: platformë

Qeveria thotë se nuk e ka gati platformën e aplikimit për...

0
Qeveria e Kosovës në mbledhjen e fundit ka marr vendim që për muajin prill, pensionistëve, punëtorëve të sektorit privat e publik dhe studentëve do...