Home Tags Shqiptarët

Tag: shqiptarët

Shqiptarët të lodhur nga puna!

0
Konfliktet në vendin e punës, fluksi i lartë, si dhe mungesa e kënaqësisë në punën që bën janë disa nga faktorët kryesorë që shkaktojnë...

756 mijë shqiptarë kanë leje qëndrimi në BE; Ikja vijon, edhe...

0
Ikja e shqiptarëve drejt vendeve të Bashkimit Europian duket se nuk ka të ndalur. Të dhënat e Eurostat tregojnë se në vitin 2021 janë dhënë...

Shoferët e Shkodrës drejt Malit të Zi për të blerë naftë...

0
Çmimi i lartë ka shtyrë shumë qytetarë shkodranë dhe zonave përreth të dynden drejt territorit të Malit të Zi për të furnizuar mjetet e...