Home Tags Starbucks

Tag: starbucks

Edhe një gjigant tjetër merr vendimin ekstrem, Starbucks ka vendosur të...

0
Kompania e kafesë ndërpreu operacionet e saj dhe ndaloi dërgesat e produkteve të saj në Rusi në mars. Tani, ajo “ka marrë vendimin të largohet...