Home Tags Tavani

Tag: tavani

DOKUMENT: Vendoset “tavani” për derivatet, me këtë çmim do të shitet...

0
Tavani për çmimin e derivateve është vendosur përsëri nga Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë. Këtë vendim e ka siguruar Demokracia.com. Vendimi mbetet në...