Home Tags Vjollca çavolli

Tag: vjollca çavolli

Çavolli: Ende ekziston hendeku në mes gjinive në fushën e teknologjisë...

0
Vjollca Çavolli, drejtuese e Shoqatës për Teknologji të Informacionit dhe Komunikimit të Kosovës, në një intervistë më të gjerë për Buletinin Ekonomik, flet për...