Njëri nga të arrestuarit sot për ryshfet, këshilltar i ministrit Lekaj

Policia e Kosovës pak orë më parë ka bërë të ditur se ka arrestuar pesë zyrtarë të Ministrisë së Infrastrukturës.
Arrestimi i tyre është bërë nën dyshimet e marrjes së ryshfetit.

Mësohet se në mesin e të arrestuarve është edhe Pjetër Ndou, këshilltar i ministrit Pal Lelaj, njofton FaktePlus.

Reklama e sponzorizuar

Ndou është i lindur në vitin 1962, në Gjakovë.

Arrestimi i pesë personave, zyrtarë pranë Ministrisë së Infrastrukturës është bërë mbi dyshimin e bazuar për përfshirje në veprat penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar neni 422 dhe Marrje e ryshfetit nga neni 428”.

Personat e dyshuar, të cilët janë arrestuar janë:

P.N. viti i lindjes 1962, M/S/K,

B.D. viti i lindjes 1974, M/S/K;

B.K. viti i lindjes 1980, M/S/K,

K.K. viti i lindjes 1957, M/S/K;

M.B. viti i lindjes 1962, M/S/K;