Betohen deputetët e rinj të Kuvendit të Kosovës

Katër deputetët e rinj të Kuvendit të Kosovës, Faton Bislimi, Visar Hoti, Ismet Beqiri dhe Arbëreshë Krasniqi janë betuar në fillim të seancës së sotme.

Tekstin e betimit e ka lexuar kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani.

Këta deputetë morën vendet e tyre në vend të anëtarëve të rinj të Qeverisë së Kosovës si Armend Zemaj, Driton Selmanaj, Arban Abrashi dhe Albulena Balaj Halimaj.

Reklama e sponzorizuar