Ndahen edhe 12 milionë euro për implementimin e pakos emergjente

Bisnik Bislimi, ministër në detyrë i Financave dhe Transfereve, në mbledhjen e Qeverisë ka kërkuar mjete më shumë për implementimin e pakos emergjente.

Bislimi kërkoi nga Qeveria që të miratohet kërkesa e tij për 12 milionë euro me qëllim të zbatimit të  pakon emergjente, transmeton IndeksOnline.

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, konstatoi se miratohet ky propozim.

Reklama e sponzorizuar