Familjet me asistencë sociale dhe pensionmarrësit përfitojnë nga subvencionimi i energjisë elektrike

Energjia elektrike

Ministria e Financave ka njoftuar qytyetarët se do të bëjnë subvencionimin e energjisë elektrike për familjet me asistencë sociale dhe pensionmarrësit.

Në njoftimin e tyre në facebook, ata kanë thënë se kategoritë që do të përfitojnë nga ky subvencionim janë familjet në skemën e ndihmës sociale, familjet e dëshmorëve të UÇK-së, familjet e viktimave civile, familjet e të zhdukurve, invalidët e luftës, personat e verbër, personat paraplegjikë dhe tetraplegjikë.

“Subvencionimi i energjisë elektrike, sipas ligjeve në fuqi, do të bëhet për vitin 2021, edhe atë për aq muaj sa shfrytëzuesi ka përfituar nga skema/pensioni përkatës”, shkruan në njoftimin e MF-së.

Reklama e sponzorizuar

Tutje, ata trgojnë se kategoritë e lartëpërmendura 𝐧𝐮𝐤 𝐤𝐚𝐧𝐞̈ 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐣𝐞̈ 𝐪𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐤𝐨𝐣𝐧𝐞̈ për të përfituar nga ky subvencionim./Buletini Ekonomik/