‘Rrëzohet’ dollari amerikan – Rënie e ndjeshme edhe për euron dhe frangun në kursin e këmbimit shqiptar

Dollari amerikan ka regjistruar një rënie të fortë të vlerës në raport me ditën e djeshme teksa është blerë këtë mëngjes me 116.3 lekë dhe është shitur me 17.8 lekë sipas kursit të këmbimit lokal të Shqipërisë.

Ndërkaq edhe Franga zvicerane ka pësuar një zbritje të ndjeshme të kuotës pasi blihet mëngjesin e kësaj të marte me 116.8 lekë dhe shitet me 118 lekë në raport me ditën e hënë.

Monedha europiane gjithashtu ka pasur një rënie të vlerës në raport me një ditë më parë teksa është blerë këtë mëngjes me 116.5 lekë dhe është shitur me 117.1 lekë referuar tregut të brendshëm valutor.

Reklama e sponzorizuar

Paundi britanik është i vetmi që nuk ka regjistruar një dobësim të vlerës teksa shfaqet i qëndrueshëm në raport me dje duke u blerë sot me 133 lekë dhe duke u shitur me 134.2 lekë.