KEDS zbulon orarin e punimeve në rrjet, këto vende mbeten pa energji elektrike përkohësisht

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, investimeve dhe punëve të palëve të treta, KEDS ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të rrymës në disa lokacione.

Më poshtë orari i plotë i paralajmërimeve nga KEDS për datën 7 prill:

Rajoni i Prishtinës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10kV Breznicë (kodi: 15019009) prej orës 10:30 deri në ora 15:00
Vendet: Breznicë, Kozaricë, Barilevë dhe Lebanë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, punimi i kokave dhe pastrimi i trasesë.

Reklama e sponzorizuar

2.
Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10 [kV] Poklek i ri (kodi: 16100007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Poklek i Ri, Korreticë e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petrol Zabel.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i një shtylle të tensionit të mesëm, izolatorëve dhe tërheqja e përçuesve në disa fusha.

3.
Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:
LP 20kV J35 Prishtina e Re (kodi: 19000081) prej orës 12:00 deri në ora 13:00.
Vendet: Prishtina e Re, rr.Nekibe Kelmendi- një pjesë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, instalimi i mikrosëitch-it në ndërprerës për sinjalin e sustës së kurdisjes.

4.
Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:
LP 20[kV] Dalja nr.6 (kodi: 19000077) prej orës 13:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Shkolla “Pavaresia”,Lagjja e Spitalit 4/1, Vëllezërit Asllani, Pozhegu Brodhers, VG Construksion, Basri Jonuzi M&B dhe Uni Projekt.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, instalimi i mikrosëitch-it në ndërprerës për sinjalin e sustës së kurdisjes.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
NS 110/10 [kV] Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kastrati (kodi:51000007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: fshatrat: Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek si dhe pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardanija 1,2 dhe 3.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të thyera.

Punime nga pala e tretë

1.
NS 110/10[kV] Istogu do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Istogu I (Kodi: 54000008) prej orës 10:30 deri në ora 15:30
Vendet: fshatrat: Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(200kV, sipas zgjidhjes teknike.
Vërejtje, Dalja ka BRRE!

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga NS 35/10 [kV] Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Hasi 2 (kodi: 30034003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

2.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Shpenadija (kodi 32000023) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Serbicë Trepeticë, Shpendija, Velezha dhe Caparci.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngim i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

3.
Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:
Dalja 10kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Zhur,Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë ,Leskovec, Kobajë,Jeshkovë,Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, afariste: resturant “Kështjella”,”Pompa Benzinës Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linajve shpërndarëse nga vegjetacioni.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej ores 10:30 deri në ora 15:00
Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërgjë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – vendosja e shtyllave 10 kV degëzimi për Dedi.

Rajoni i Gjakovës

Punime në projekte investive

1.
TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 09:00 deri në ora 18:00
Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).
Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime të tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

Punime nga palët e treta

1.
Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Raq-Moglica (kodi: 81000117) nga ora 09:00 deri në ora 13:00
Vendet: Lagjja Brekoc; rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ropotova (kodi: 62000014) prej orës 10:30 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave.