Hapet Oda Nordike e Tregtisë në Kosovë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, merr pjesë në hapjen e Odës Nordike, raporton Ekonomia Online.

Me këtë rast ai ka thënë se shpreson që Oda të jetë urë lidhëse që bizneset nga këto vende të investojnë në Kosovë.

Kryetarja e Odës Nordike të Tregtisë, Afërdita Pllana, u shpreh i bindur se Oda do të ndihmojë në rritjen ekonomike, por dhe hapjen e vendeve të reja të punës.

Reklama e sponzorizuar

Ambasadori i Finlandës Matti Nissinen u shpreh se bashkëpunimi ekonomik ndemjet vendit të tij dhe Kosovës do të vazhdojë dhe Oda do të jetë mundësi shumë e mirë.

Edhe ambasadori i Norvegjisë Jens Erik Grondahl, e cilësoi këtë nismë si të qëlluar, duke shtuar se mbeten të përkushtuar në intensifikimin e bashkëpunimit.