KEDS paralajmëron ndërprerje të energjisë elektrike sot në disa vende

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prishtinë:Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Reklama e sponzorizuar

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajqinë-Pollatë (kodi: 14000014) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorisht, Sllarinë, Reqicë, Zhiti, Sylevicë, Breze,Tërnaviëc, Murgull, Zakut,Metehi, Dobërdol, Fan Zahir Pajazit, Letanc te Rexha, Smajlovit

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV] Stanofc Cakaj  (kodi:15019008096) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Stanofc (nje pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – punime në instalimin e daljes 0.4 [kV] për shkarkim të daljes së mbingarkuar përmirësimi i tensionit.

Pejë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10[kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Istogu I (Kodi: 54000008) prej ores 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

Ferizaj: 

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës 09:30  deri në ora 14:30

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumatorë), Mirosalë, Mirosalë lagjëja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumatorë), Fshatrat: Sojevë, Dardani dhe Zllatar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparim i shtyllës.

2.

NS 35/10 kV Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10kV J09 Voskopoja (kodi: 40043001) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc),Nikaj,Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez),Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla te reja.

Mitrovicë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Martiraj (kodi: 73000009) prej ores 09:30 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartja e rrjetit nga shtyllat e dëmtuara në të rejat në Dumnicë.

Gjakovë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti II (kodi:82000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 409 Sylejman Vokshi, 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 491 Vëllezrit Frashëri, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 494 Bekim Sylka, 496 Mexhit Mustafa, 497 Shkelzen Krasniqi, 500 28 Nëntori, 502 Sylejman Vokshi, 510 Bujar Thaqi, 512 Ali Sokoli, 513 Sheh Hilmi Maliqi, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezrit Frashëri, 525 Kuvendi i Manastirit, 526 Rifat Dina, 527 Sabit Shabandula,  528 Fitim e Enver Duraku, 529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, 530 Agim Kelmendi, 531 Selim Berisha, 532 Bekim Isma, 533 Sakip Bellaga, 534 Viktimat e Korrikut, 535 Prof.Hamdi Berisha, 540 Jeton e Besim Kabashi, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi, 546 Fahredin Hoxha, 547 Tafil Zyberi, 548 Mark Sopjani, 554 Viljam Voker, 555 Shkelzen Zllanoga, 557 Bedri Berisha, 558 Jahë Hoti, 608 Hamdi Berisha dhe Luftëtari.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontimi i shtyllave të thyera në  tensionin e mesëm dhe bartja e përçuesve në shtylla të reja.

2.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani ( Kodi: 82000001) prej orës 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriç.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montimi – demontimi i shtyllave në segmentin Nushpall – Drenoc.