Themelorja urdhëron përmbarimin e 3.3 milionë eurove nga KEK-u për kompensim të punëtorëve

Mbi 1300 punëtorë të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) që kanë bërë padi në vitin 2012 lidhur me pagesën e vikendeve për punëtoret me ndërrime, Gjykata Themelore të premten ka urdhëruar përmbarimin e mjeteve financiare prej 3.3 milionë nga KEK-u për transferimin e parave te punëtorët, të cilët kanë fituar të drejtën.

Këtë vendim gjyqësor e ka mirëpritur kryetari i Sindikatës së Re të KEK-ut, Nexhat Llumnica, i cili konfirmoi se Gjykata Themelore ka urdhëruar përmbarimin e mjeteve financiare nga KEK-u.

“I njoftojmë të gjithë punëtoret që kanë bërë padi në vitin 2012 lidhur me pagesën e vikendeve për punëtoret me ndërrime, se Gjykata Themelore ka udhëruar përmbarimin e mjeteve nga KEK-ut dhe do t’iu transferohen punëtorëve të cilët kanë fituar të drejtën”, thotë ai.

Reklama e sponzorizuar