KEDS publikon orarin e ndërprerjeve të energjisë elektrike për ditën e sotme

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, investimeve dhe punëve të palëve të treta, KEDS ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të energjisë elektrike në disa lokacione.

Më poshtë orari i plotë i paralajmërimeve nga KEDS për datën 21 Korrik:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Trasing (kodi: 16100010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Sllatinë e Vogël ,Korroticë e Epërme, Fsh. K. E Naltë, Koroticë e Naltë te Kroi i Mbretit, Sankovc, Krivovë dhe Sllatinë e Madhe.
Aryeja: Mirëmbajtje preventive.
2.
Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:
TS 10/04kV Prugovc-Kaqurrët (kodi: 13000002045) nga ora 10:30 deri 15:30
Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta dhe një pjesë e rr. Ilir Maloku,një pjesë e rr. Qazim Dragusha
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Ndrimi i shtyllave TU.-Zavendsimi i perqusve me kabell ABC
Verejteje.-Ne NS 10/0.4 kV Prugovc-Kaquret do te shkyçet vetem ajo dalje 0.4 kV ne te cilen punohet

Reklama e sponzorizuar

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
Nga TS TS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Lumbardhi (kodi: 53000005) prej ores 11:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Glloxhan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaçel dhe Maznik.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive , përforcim i rrjetit dhe pastrami i traseve.
.2.
Nga TS 10kV Klina do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Zajmi (kodi: 52000104) prej ores 09:00 deri në ora 12:00 .
Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i linajve shpërndarëse nga vegjetacioni.
3.
Nga TS 110/10kV Klina do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Klina I (kodi: 52000005) prej orës 13:00 deri në ora 15:00.
Vendet: Lagjja mbi Stacionin e Trenit, Lagjja nën Stacionin e Trenit, pompat e ujit Tikvesh, Lagjja e Grabonict, Fabrika e Këpucëve, Pompa e Benzinës ”USA”, Lagjja Mahalla Klinë.-Dalja 10kV Klina 3, me Kod 52056001 me konsumatorët, Lagjja Simoni, Rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Terezë, Sheshi Faruk Elezi, Rr. Drini i Bardhë, Qendra e Regjistrimit Civil, Rr. Abedin Regja, Rr. Elena Gjika, “Nora Market” Zajm, Rr. e Gjimnazit, Spitali “Nëna Tëreze” , Shkolla e Mesme “Lugj Gurakuqi ” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina , Lagjja Haxhaj,E459 Zajm, Lagjja Nora -Halit Kryeziu “Kushtrimi”, Betonjerka Fabrika e Elementeve të Betonit, Zajm, Lagjja Marku, palestra sportive “Adem Jashari” Klinë, Xeheroret e Boksidit Volljakë, Restorant “Guri i Zi” Deiq Veterina.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i linajve shpërndarëse nga vegjetacioni.
4.
Nga TS 10kV Klina do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Klina III (kodi: 52000101) prej orës 13:00 deri në ora 15:00.
Vendet: Lagjja Somoni, Rr . Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tërezë, Sheshi Faruk Elezi, Rr. Drini i Bardhë, Qendra e Regjistrimit Civil, Rr. Abedin Rexha. Rr. Elena Gjika, Motel Nora, Rr. e Gjimnazit, Spitali Nëna Tërezë, Shkollat e Mesme “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina, Lagjja Haxhaj.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i linajve shpërndarëse nga vegjetacioni.
5.
Nga TS 10kV Klina do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Volljaku (kodi: 52000102) prej ores 13:00 deri në ora 15:00 .
Vendet: Guri i Zi, Mirusha, Sepereacion Boksit, Lagjja Nora dhe Lagjhja Foniqi.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dh pastrimi i linajve shpërndarëse nga vegjetacioni.
6.
Nga TS 10kV Klina do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Mahalla (kodi: 52000103) prej orës 13:00 deri në ora 15:00.
Vendet: TS Mahalla.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i linajve shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
TS 110/35/10[kV] Theranda do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.
Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesëvesëve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).
2.
TS 35/10 kV Pirana do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Krusha (kodi: 30034011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive , ndërrimi i shtyllave të dëmtuara, shterngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1
TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërpritet:
Dalja 10 kV Bobi (kodi: 40043002) nga ora 10:30 deri 15:00.
Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të TM, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.
2.
Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërpritet:
TS 10/04 kV TS Lagjja e Re IV (kodi: 40000031224) prej orës 09:00 deri në ora 10:30.
Vendet: Lagjja Re.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe testimi i transformatorit të fuqisë.
3.
Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërpritet:
TS 10/04kV TS në Rr. Shaban Gashi -te Xhamia (kodi: 40000031264) prej orës 10:00 deri në ora 11:30.
Vendet: Rr. Shaban Gashi te Xhamia.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe testimi i transformatorit të fuqisë.
4.
Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërpritet:
TS 10/04kV TS-Rinas Trade-Afrim Bucaliu (kodi: 40000031225) prej orës 11:00 deri në ora 12:30.
Vendet: Rinas Trade.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe testimi i transformatorit të fuqisë.
5.
Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërpritet:
TS 10/04kV TS Adem Hasani – DONIKI (kodi: 40000031228) prej orës 12:00 deri në ora 13:30.
Vendet: Adem Hasani.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe testimi i transformatorit të fuqisë.
6.
TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërpritet:
Dalja 10 [kV] Astrit Bytyqi (kodi: 40000032 ) prej orës 11:00 deri në ora 12:00.
Vendet: Rr.Kadri Zeka , Astrit Bytyqi, Aleksandër Mojsiu, Gazmend Zajmi, Esat Mekuli dhe Emin Duraku.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe testimi i transformatorit të fuqisë.
7.
Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërpritet:
Dalja 10 kV Rexhep Bislimi 2 (kodi: 40000034 ) nga ora 12:00 deri në ora 13:00.
Vendet: Rr. Astrit Bytyqi, Rr.Halim Spahia, Rr.Dimitrije Tucoviq dhe Rr. Halim Bytyqi.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe testimi i transformatorit të fuqisë.
8.
Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërpritet:
Dalja 10 kV Rahovica (kodi: 40000014) nga ora 13:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Bibaj, Talinoc i Muhaxherëve, Softaj, Pojatë, Papaz, Rahovicë dhe Fusha e Madhe.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe testimi i ndërprerësit.
9.
Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërpritet:
Dalja-10(kV) Vëllezërit Gërvalla 1 (kodi: 40000031) nga ora 14:00 deri 15:00.
Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesëe), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.
Arsyeja: Mirëmbajtja preventive dhe testimi i ndërprerësit.
10.
Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërpritet:
Dalja-20(kV) Drenica (kodi: 41048001) nga ora 09:30 deri 14:30.
Vendet: Një pjesë e fsh. Rreze( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc, Baincë, Shalë dhe Krojmirë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesëve, ndërrimi i izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërpritet:
Dalja 10kV Shipoli (kodi: 70000001) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.
Vendet: Rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marie Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).
Arsyeja : Mirëmbajtje preventive- ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Nga TS 35/10kV Kllokoti do të ndërpritet:
LP 10kV Tërpeza (kodi: 61065012) 10:30 deri 15:00.
Vendet: Fshatrat: Ballancë, Çifllak (një pjesë), Devajë, Kllokot (një pjesë), Kravaricë, Pozharan, Tërpezë dhe Zhiti.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit TS 210 Devajë me TS 223 Balancë.