Regjistrimi i popullsisë në Kosovë pritet të nisë më 1 nëntor

Agjencia e Statistikave e Kosovës po i bën të gjitha përgatitjet që regjistrimi i popullsisë së Kosovës, banesave dhe ekonomive familjare të fillojë më 1 nëntor. Kështu ka thënë ushtruesi i detyrës së kryeshefit ekzekutiv të kësaj Agjencie, Ilir Berisha, në një intervistë për emisionin `Ekonomiks`, i cili theksoi se në këtë proces, tejet të rëndësishëm për vendin, do të jenë të përfshirë mbi 5 mijë persona.

Regjistrimi i popullsisë ishte paraparë të fillonte më 1 shtator por u shty për 2 muaj.

Reklama e sponzorizuar