UDHËTO, SKANO, PAGUAJ DHE FITO 1 EURO CASHBACK PËR ÇDO PAGESË

Paysera Kosova dhe Hej Taxi me marrëveshje bashkëpunimi.

Kjo do të sjellë shumë avantazhe për klientët. Përdoruesit e Paysera Kosova mund të paguajnë shumën për udhëtime me Hej Taxi duke skanuar QR kodin në njësitë e taksive.

Pagesa do të behet direkt nga llogaria Paysera, ku për çdo pagesë do të merrni 1 euro cashback deri në njoftimin e radhës.

Reklama e sponzorizuar

Po ashtu ofrohet mundësia për të ndarë koston e udhëtimit mes disa personave.

Aplikacioni Paysera ju mundëson te zgjidhni opsionin e ndarjes së faturës dhe të caktoni shumën e pagesës për secilin person.

Pagesat e kryera nëpërmjet aplikacionit Paysera janë të sigurta dhe të enkriptuara, duke garantuar që të dhënat tuaja financiare janë të mbrojtura.