Aliu: Rehabilitimi i Linjës Hekurudhore të 10-të po ec me ritme të shpejta

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka njoftuar se rehabilitimi i Linjës Hekurudhore të 10-të është duke ecur me ritme të shpejta.

“Rehabilitimi i Linjës Hekurudhore 10, në vlerë prej 38 milionë euro, që përfshin Linjat Fushë Kosovë – Hani i Elezit, si dhe Fushë Kosovë – Mitrovicë, po ec me ritme të shpejta”, ka shkruar ministri Aliu.

Aliu ka thënë se disa prej punëve që po bëhen janë: rinovimi i binarëve, riparimi i tuneleve dhe instalimi i pajisjeve të telekomunikacionit.

Reklama e sponzorizuar