Dështon mbledhja e Komisionit për Ekonomi ku pritej të shqyrtohej raporti vjetor i ARKEP

Në mungesë të kuorumit ka dështuar që të mbahet mbledhja e Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.

Në këtë mbledhje ishte paraparë që të shqyrtohej raporti me amendamente i Projektligjit për regjistrin e pronarëve përfitues dhe Projekt-rezoluta për Raportin vjetor të Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare – ARKEP, për vitin 2022.