Rama i reagon Pecit për “bllokimin” e ndërtimit të objektit të Ministrisë: Dokumentacioni është i pakompletuar

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka dalë me një “demant” për deklaratën e ministrit Faton Peci, se “Përparim Rama ka bllokuar cdo procedurë për ndërtimin e Objektit të MBPZHR-së”.

“Demant- Përmes këtij reagimi, institucionet e Kryeqytetit përgënjeshtrojnë pretendimet e Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural për vonesat e shkaktuara nga organet e Kryeqytetit për t’u pajisur me kushtet ndërtimore për ndërtesën e Ministrisë.”

Ai ka thënë se dokumentacioni i dorëzuar nga Ministria është i pakompletuar sepse i mungon dokumenti i matjeve gjeodezike.

Reklama e sponzorizuar

“Më tutje, sqarojmë se dokumentacioni i dorëzuar nga Ministria është i pakompletuar sepse i mungon dokumenti i matjeve gjeodezike, i cili është i domosdoshëm për lëshimin e kushteve ndërtimore.”

Rama ka thënë se janë “ të habitur me aftësinë dhe kohën që gjen një ministër i Qeverisë së Republikës së Kosovës për t’u marrë me gjendjen shëndetësore të familjarëve dhe pushimet personale të stafit të Kryeqytetit”.