Home Tags Biznese

Tag: biznese

Itali: 120 mijë kompani rrezikojnë mbylljen

0
Shoqata e shitjes me pakicë Confcomercio njoftoi se rreth 120 mijë firma italiane janë në rrezik mbyllje deri në gjysmën e parë të vitit...

Shtohet frika për një recesion në Eurozonë, teksa aktiviteti i bizneseve...

0
Anketa e kompanive zbulon se porositë kanë rënë për të dytin muaj radhazi Aktiviteti i bizneseve në Eurozonë ka pësuar rënien më të madhe në...

Shqipëri, rritet numri i bizneseve të reja, 3.4% më shumë se...

0
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, ka bërë me dije se ky vit ka regjistruar një rritje të numrit të bizneseve të reja. Në...

KEDS fillon takimet intensive me institucionet për kursim të energjisë elektrike

0
Në mënyrë që t’i zbusë pasojat e krizës energjetike, KEDS ka filluar një fushatë të përgjithshme për kursim të energjisë elektrike. Në kuadër të...

Qeveria ndan mbi 7 milionë euro për stafin shëndetësor dhe bizneset

0
Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka marrë dy vendime të rëndësishme për stafin shëndetësor dhe bizneset. Ekzekutivi ka ndarë 5.5 milionë euro...

Amerikanët japin një lajm të mirë për biznesmenët kosovarë

0
Në vitin 2023 biznesmenët kryesorë të sipërmarrjes në Kosovë do të kenë mundësi shkëmbimi praktik me homologët e tyre amerikanë në industri të ndryshme...

Njoftim më rëndësi i ATK-së për bizneset

0
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) njofton të gjitha veprimtaritë ekonomike se janë të obliguara të mbajnë librat dhe regjistrimet konform legjislacionit tatimor. Në një postim...

CEO-t shqiptarë: Italia dhe Kosova, tregjet me ndikimin kryesor për të...

0
Bizneset shqiptare vlerësojnë Italinë si tregun me ndikimin kryesor në aktivitetin e tyre të biznesit. Anketimi vjetor me drejtuesit ekzekutivë të bizneseve (CEO) i kryer...

Auditori: ATK-ja ka ngecje në pajisjen e bizneseve me arka fiskale

0
Janë gjithsej edhe 13 mijë e 656 biznese të cilat operojnë si të pa fiskalizuara në Kosovë, e të cilat deri në fund të...

Aksioni i ATK-së në Prishtinë kundër bizneseve që nuk i kanë...

0
Administrata Tatimore e Kosovës ka nisur një aksion ndaj një lokali në Prishtinë, ku dyshohet se pronari nuk e ka deklaruar një punëtore. Lidhur me...