Home Tags Keshilla

Tag: keshilla

5 arsye pse marketingu është kaq i rëndësishëm

0
Krijimi i një biznesi të mahnitshëm është thjesht hapi i parë. Tërheqja e klientëve kërkon marketing. Ndërsa shumë biznese të vogla besojnë se marketingu...

7 mënyra për të investuar te vetja juaj

0
Çfarë nënkuptojnë njerëzit kur thonë se duhet të investoni te vetja juaj për të qenë të suksesshëm? Çdo burim i vetë-ndihmës përmend se një...

Në biznes, shpërblehen ata që rrezikojnë

0
Sfida e një interviste pune për një rekrutues është të parashikojë sjelljen e një personi në bazë të përgjigjeve të tij dhe qasjes mendore...

6 këshilla si të fitoni para online?

0
Sa bloge keni lexuar për të fituar para online? Mund të jenë qindra. Shumica prej këtyre faqeve pretendojnë se mund të fitoni 1000 $...

KESHILLA: Si t’ia bëjmë që “paraja të punoj për ne”?

0
Paraja është një mjet pagese që mund t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja; siguri, rehati dhe stabilitet për familjen tuaj, ta bëjë më të...