Home Tags Kriptovaluta

Tag: kriptovaluta

Në Shqipëri ka 40 mijë zotërues kriptovalutash

0
Në Shqipëri janë rreth 40,348 zotërues kriptovalutash në total, që përfaqësojnë rreth 1.43% të popullsisë gjithsej. Pra, rreth 1 në 70 individë në vendin...

Kritere dhe kushte shumë rigoroze| Ky është Draft-Ligji me të cilin...

0
Fenomeni i kriptovalutave është temë që po vazhdon të dominojë në botë. Me gjithë ngritjet dhe rëniet e vlerës, diskutimeve për to nuk i ka...

Për marrjen e licencës për kriptovaluta, biznesi duhet të ketë një...

0
Një nismë legjislative tashmë ka filluar nga disa deputetë për ta sjellë në Kuvend një ligj që do ta rregullonte veprimtarinë e kriptovalutave. Buletini Ekonomik...

Draft-Ligji: Të gjithë ata që merren me kriptovaluta në Kosovë duhet...

0
Një nismë legjislative tashmë ka filluar nga disa deputetë për ta sjellë në Kuvend një ligj që do ta rregullonte veprimtarinë e kriptovalutave. Buletini Ekonomik...

Kriptovalutat po bëjnë një rikthim të madh – por a do...

0
Ka qenë një vit absolutisht brutal për investitorët në Bitcoin dhe kriptovalutat e tjera. Bitcoin ka humbur më shumë se gjysmën e vlerës së tij...

​Diskutimi publik për Projektligjin për kriptovalutat

0
Në Kuvendin e Kosovës është mbajtur diskutim publik për krijimin e Ligjit për kriptovalutat, në mes të deputetëve nga grupi punues, përfaqësuesve nga institucionet...

Kompanitë e mëdha po vazhdojnë përpjekjet: A mundet kripto të bëhet...

0
Në Laplandën e Suedisë me dëborë ndodhet një minierë ari e ditëve moderne. Në vend të kazmave dhe lopatës, aty ka një vend të...

A mundet kripto të bëhet e gjelbër? Kompanitë e mëdha po...

0
E ngulitur në Laplandën suedeze me dëborë është një minierë ari e ditëve moderne. Por në vend të kazmave dhe lopatës, ajo është e...

Firmat e kriptomonedhave thonë se mijëra monedha dixhitale do të ‘shemben’...

0
Disa lojtarë të industrisë së kriptomonedhave i kanë thënë CNBC se mijëra monedha dixhitalë ka të ngjarë të zhduken ndërsa numri i blockchain-eve në...

Mali i Zi së shpejti do të ketë kriptovalutën e vet...

0
Mali i Zi së shpejti do të ketë kriptovalutën e vetë të parë – Perper, është paralajmëruar në një forum të mbajtur me 26...