Home Tags Miell

Tag: miell

Paralajmërohet krizë globale për bukë – si është gjendja e Kosovës?

0
Kosova nuk i plotëson të gjitha nevojat e brendshme të grurit, i ka thënë Gazetës Express, Bashkim Zejnullahu, kryetar i Shoqatës së Mullistëve. Kështu, vendi...

Mullisët kërkojnë heqjen e ndalesës së eksportit të miellit

0
"Miell ka me bollëk, prandaj s’është e nevojshme të mbyllen kufijtë për të". Për këtë arsye, Shoqata e Mullisëve po kërkon nga qeveria heqjen e...

Sa kushton mielli i misrit në tregjet e Kosovës?

0
Mielli i misrit, që në kohë më të hershme, sidomos në vitet ndërmjet dy luftrave botërore, dhe në deceniet e para të pas Luftës...

Kriza dhe rritja e çmimeve sjellë panik për rezervat shtetërore në...

0
Rritja e çmimeve të karburanteve, vajit ushqimor, miellit e bukës kanë qenë së fundmi temat kryesore të ekonomisë në Kosovë. Situata ka ngjallur panik...