Home Tags Misri

Tag: misri

Një e treta e misrit në botë mund të jetë në...

0
Një studim i ri ka treguar se brezi i misrit në SHBA mund të jetë i papërshtatshëm për rritjen e misrit deri në fund...

Sa kushton mielli i misrit në tregjet e Kosovës?

0
Mielli i misrit, që në kohë më të hershme, sidomos në vitet ndërmjet dy luftrave botërore, dhe në deceniet e para të pas Luftës...

Në arat e Kosovës po vazhdon mbjellja e misrit

0
Çdo prolongim i afatit optimal agroteknik të mbjelljeve, kërkon shtimin e sasisë së repromaterialeve (farërave dhe plehërave), në varësi të afatit të pavolitshëm që...