A e dini se mund ta kuptoni online se a keni gjoba trafiku të papaguara në Polici?

Me një veprim të thjeshtë mund ta kuptoni nëse keni gjoba të trafikut të papaguara në Polici.

Në ueb faqen e Policisë së Kosovës ofrohet ky shërbim online.

Krejt çka duhet të bëni është ta kopjoni linkun më poshtë dhe t’i jepni të dhënat e kërkuara. Brenda pak sekondash pastaj dalin të dhënat nëse keni gjoba trafiku të papaguara.

Reklama e sponzorizuar

Linku më poshtë:

https://kosovopolice.com:85/Login