Nesër ndalohet qarkullimi i automjeteve në segmentin Konjuh-Babush në autoudhën “Arbën Xhaferi”

Segmenti Konjuh-Babush në autoudhën “Arbën Xhaferi” nesër do të jetë i mbyllur nga ora 10:00 deri në 14:00. Kështu ka njoftuar Ministria e Infrastrukturës përmes një njoftimi për media.

Ministria njofton se rruga do të mbyllet për shkak të disa punimeve, përkatësisht betonimit të soletës kaluese në mbikalimin për këmbësorë.

Gjatë periudhës së ndalesës, MI-ja njofton se të gjithë pjesëmarrësit në trafikun rrugor do të orientohen të qarkullojnë përmes rrugës nacionale N2 Prishtinë – Hani i Elezit dhe anasjelltas.

Reklama e sponzorizuar