Kuvendi do të blejë 40 mijë euro perde e tepisona

Kuvendi i Kosovës ka shpallur tender në vlerë prej 40 mijë euro për furnizim me perde dhe tepihë.

Përmes njoftimit për nënshkrim të kontratës, Kuvendi ka bërë me dije se kohëzgjatja e kësaj kontrate është 36 muaj.

Kompanitë e interesuara për të kryer këtë furnizim kanë afat që t’i dorëzojnë ofertat deri më 4 nëntor në ora 14:00, derisa para dorëzimit të ofertave, kompanitë duhet të bëjnë një vizitë në Kuvend.

Reklama e sponzorizuar

“Një vizitë para dorëzimit të tenderit do të mbahet më datën 20.10.2020 në orën 14 00 në ndërtesën e Kuvendit të Republikës së Kosovës.Vizita nuk është e detyrueshme, por është e rëndësishme për informim më detal rreth furnizimeve cilat janë objekt i kontratës.

Qëllimi i Autoritetit Kontraktues është që me këtë rast t’u sqarojë operatorëve ekonomikë çështje të ndryshme të cilat kanë të bëjnë me realizimin e këtij furnizimi. Gjatë kësaj vizite, Kuvendi i Republikës së Kosovës (Autoriteti Kontraktues) do të mbajë procesverbal me shkrim”, thuhet në njoftim./Express