Vidhen radarë civil në Aeroportin e Prishtinës

Dje në Aeroportin e Prishtinës ka pasur vjedhje të pajisjeve mekanike të radarëve civil të paketuar.

Sipas raportit të policisë, njësitet doganore kanë raportuar për këtë vjedhje të pajisjeve mekanike.

Sipas policisë, në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitet përkatëse policor.

Nuk është raportuar për persona të identifikuar dhe të arrestuar për këtë rast të vjedhjes.

Burimet e Sinjalit bëjnë me dije se në Aeroportin e Prishtinës janë vjedhur pajisje mekanike të radarëve civilë në vlerë të 63 mijë e 500 euro.

Sipas burimeve të njëjta, rasti ka ndodhur më 27 janar, ndërkaq është raportuar në Polici të Kosovës dje nga Njësitet doganore.