Në këto komuna nuk do të ketë rrymë sot

KEDS ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike si rezultat i disa punimeve në rrjet.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për orarin dhe vendet ku do të ketë ndërprerje.

Njoftimi i plotë:

Reklama e sponzorizuar

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfaltit (Kodi: 41000005)  prej orës 09:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Baza e asfaltit, Jeta  e Re, Gracka e Vjetër, Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1000 në Grackë.

27.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10KV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bardhi i Madhë (Kodi 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja 28, një pjesë e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Ts10/0.4 kV TS Xhamia Kulla (Kodi 15018018066) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Vendet: TS Xhamia Kulla.

Arsyeja: Energjizimi i trafos Mobile.

4.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalje  10 kV Gllobari 2  (Kodi: 16100028) prej orës 12:00 – 12:30 dhe nga ora 16:30 -17:00

Vendet: Gllobar dhe  Tërstenik.

TS10/0.4 kV TS Xhamija Kulla (Kodi 161000282127) prej orës 12:00 deri në ora 17:00

Vendet: Tërstenik  Stremca.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

5.

Në TS 220/10kV Drenasi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baicë Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 09:00 -12:00  dhe nga ora 14:00 -17:00

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Energjizmi i linjës së re.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi: 40040001196, 197) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr. Ramadan Rexhepi dhe rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja: Energjizmi i kabllove të reja.

27.02.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kompresori – Medicina e punës (Kodi 80080031) nga ora 10:00 deri në 14:00

Vendet: Kompresori – Medicina e  punës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor sipas pëlqimit elektro-energjetik.