Dobësohet Dollari amerikan ndërsa Paundi britanik fiton pikë

Monedha europiane është dobësuar këtë të martë duke u blerë me 122.7 lekë dhe duke u shitur me 123.2 lekë.

Ndërkaq Paundi britanik ka fituar 0.5 pikë në raport me dje duke u blerë mëngjesin e sotëm me 143.6 lekë dhe duke u shitur me 144.6 lekë, sipas kursit të këmbimit lokal.

Dollari amerikan blihet këtë të martë me 103.9 lekë dhe shitet me 104.7 lekë duke regjistruar rritje të vlerë krahasuar me ditën e djeshme, referuar tregut valutor vendas.

Reklama e sponzorizuar

Franga zvicerane blihet sot me 1110.4 lekë dhe shitet me 111.3 lekë.