Vidhen tri pajisje për prodhimin e kriptovalutave në Zubin Potok

Kriptovalutat

Një person ka Zubin Potoku ka raportuar se perona të panjohur me forcë kanë depërtuar në shtëpinë e tij dhe nga aty kanë vjedhur tri pajisje për prodhim të kriptovalutave.

Rasti po hetohet.